Driemo syndic beheer

Ons team


Met genoegen stellen wij ons dynamisch team aan u voor, bestaande uit drie bekwame professionals: Vicky Hackx, Bart Huyghe en Toon Gantois (BIV 513800). Samen beschikt dit team over een indrukwekkende schat aan ervaring.

Vicky en Toon hebben beiden een achtergrond als boekhouder, terwijl Bart uitblinkt in een uitgebreide technische expertise. Gezamenlijk vormen zij een uitgebalanceerd team dat perfect is afgestemd op diverse aspecten van vastgoedbeheer.

Wij zijn stellig overtuigd van de toegevoegde waarde die ons team kan bieden aan uw vastgoed. Onze diepgaande kennis en gecombineerde vaardigheden stellen ons in staat om met vertrouwen en professionaliteit bij te dragen aan het succesvol beheer van uw mede-eigendom.

Over Driemo Syndic

Driemo werd opgericht in 1969 door Daniel Driegelinck. Met veel passie en hard werk is Agence Driemo uitgegroeid tot een gevestigde waarde in De Panne op het gebied van verkoop, verhuur, maar ook beheer.

Sinds de opstart werd er gekozen om kwalitatieve diensten te leveren en is onze syndicafdeling onder leiding van Philippe Driegelinck en echtgenote Hildegarde De Vos gestaag gegroeid naar een professioneel kantoor. Dit zowel als syndicus van residentiele gebouwen zoals appartementen, woningen, garages, … alsook van commerciële gebouwen zoals kantoorgebouwen en KMO-units.

Door onze betrouwbare, transparante en professionele aanpak zijn wij fier op ons uiterst trouw cliënteel. Zo beheren we diverse gebouwen reeds meer dan 25 jaar.

Sinds januari 2021 beschikken we over een moderne vergaderzaal met de nieuwste technologieën. Kortom bij Agence Driemo beschikken over de nodige omkadering en instrumenten voor een kwalitatief beheer.

Volg Driemo Syndic