Driemo syndic beheer

Over Driemo Syndic

Driemo werd opgericht in 1969 door Daniel Driegelinck. Met veel passie en hard werk is Agence Driemo uitgegroeid tot een gevestigde waarde in De Panne op het gebied van verkoop, verhuur, maar ook beheer.

Sinds de opstart werd er gekozen om kwalitatieve diensten te leveren en is onze syndicafdeling onder leiding van Philippe Driegelinck en echtgenote Hildegarde De Vos gestaag gegroeid naar een professioneel kantoor. Dit zowel als syndicus van residentiele gebouwen zoals appartementen, woningen, garages, … alsook van commerciële gebouwen zoals kantoorgebouwen en KMO-units.

Door onze betrouwbare, transparante en professionele aanpak zijn wij fier op ons uiterst trouw cliënteel. Zo beheren we diverse gebouwen reeds meer dan 25 jaar.

Sinds januari 2021 beschikken we over een moderne vergaderzaal met de nieuwste technologieën. Kortom bij Agence Driemo beschikken over de nodige omkadering en instrumenten voor een kwalitatief beheer.

Ons team


Ons enthousiast team bestaat uit 3 toppers, namelijk Vicky Hackx, Didier Fourneau en Toon Gantois (BIV 513800). Samen beschikt dit team over meer dan 50 jaar ervaring in het beheer van gebouwen.

Zowel Vicky, Didier en Toon zijn van opleiding boekhouder. Het ganse jaar door volgen zij ook diverse opleidingen om steeds over de actuele kennis te beschikken

Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat dit team een meerwaarde kan betekenen voor uw gebouw.

Volg Driemo Syndic